Ik wil flexibel blijven, ook voor jou…

Bij het hebben van een eigen bedrijf weet je nooit hoe het loopt. Ik zie veel virtuele assistenten abonnementen voor een bepaald aantal uur per maand of strippenkaarten die een bepaalde periode geldig zijn aanbieden. Natuurlijk heb je dan zekerheid, maar zit iedere ondernemer op deze zekerheid te wachten? Wil deze ook niet liever flexibilteit en hulp inschakelen wanneer nodig. Daarom werk ik als virtueel assistent op flexibele basis.

Ondersteuning voor een korte periode nodig?

Ik bied mijn diensten aan voor korte periodes. Dus denk aan tijdelijke ondersteuning tijdens jouw vakantie, heb je lancering gepland staan of komt er iets tussendoor waar je veel tijd aan kwijt ben. En verwacht jij op dat moment minder tijd te hebben voor de dagelijkse werkzaamheden, zoals je mailbox bijhouden, offertes en facturen verzenden, social media beheren en noem maar op. Dus kom jij in een bepaalde periode tijd tekort en kan jij wel wat hulp gebruiken, laat het me weten.

Loopt het toch niet zo als verwacht?

Maar blijkt dat het toch niet zo druk is als je had verwacht. Je de werkzaamheden die jij dacht uit te besteden toch zelf zal uitvoeren, helemaal prima. Misschien dat ik je dan de volgende keer wel uit de brand kan helpen.

Zo heb jij toch geen zekerheid?

Klopt. Ik ben gaan ondernemen om flexibel te kunnen zijn en als ik me vast ga leggen aan een bepaald aantal uur werk in de week, voelt dat nog steeds niet als flexibel zijn. Er zijn veel ondernemers gestart voor de flexibiliteit. Ik verwacht ook dat er genoeg ondernemers het liefste hulp vragen wanneer zij dat nodig hebben en liever ook niet ergens aan vast zitten.

Heb ik als klant dan wel de zekerheid?

Jazeker, uiteraard spreken wij wel samen af wanneer jij verwacht mijn hulp nodig te hebben en hoeveel uur je verwacht. En ik hoop natuurlijk dat je weer aan mij denkt als je het druk krijgt. Ik houd hier natuurlijk rekening mee in mijn agenda en jij geeft mij een seintje als ik je kan helpen. Maar geef mij dan wel even dat seintje als het niet nodig blijkt te zijn 😉

Posted in

Mandy

Laat een reactie achter