Hej,

 

Wat leuk dat je graag meer wilt weten over mij!

Ik sta voor vertraging en hierdoor meer rust. Voordat ik als Virtueel Assistent startte was ik altijd op de klok aan het kijken, zodat ik op tijd vertrok om op tijd op school te staan. In de ochtend de kinderen wegbrengen naar gastouder en school. Daarna hard duimen dat er geen file stond, want op mijn werk zaten ze ook op mij te wachten. Dit wilde ik niet meer en ik besloot het anders te gaan doen. Nu ik zelf kan bepalen waar en wanneer ik werk, heb ik zoveel meer rust.

Mandy

Deze stap is echt een vertraging geweest in mijn leven. Ik wist dat ik ervoor kan zorgen dat ondernemers ook vertragen, door ze te ondersteunen. Met mijn werkervaring op de klantenservice en met (financiële) administraties kan ik jou als ondernemer ondersteunen in jouw bedrijf. Op mijn LinkedIn pagina kan je mijn werkervaring vinden.

Maar wie ik ben eigenlijk? Ik ben Mandy, geboren in 1988, woon in Gorinchem samen met mijn vriend en onze 3 kinderen. Natuurlijk vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn kinderen, maar ben ook graag lekker thuis met ze. Ik hoop een voorbeeld voor ze te zijn en dat ze ook gaan doen waar zij zich goed bij voelen.

Ik ben enthousiast en ik vind het geweldig om te zien dat ondernemers groeien, doordat ze meer tijd hebben om te groeien. Ik pas me makkelijk aan en vind het belangrijk om mezelf aan te passen aan jouw bedrijf. Heb jij een bepaalde manier van communiceren met jouw klanten, houd ik deze manier ook zeker aan. Ik denk graag met je mee en dit kan over van alles gaan.

Ben jij op zoek naar meer rust in jouw bedrijf, zodat jij kan vertragen? Dan maak ik heel graag (online) kennis met jou.

Mandy Prins