Skip to content

Mandy Prins

Virtueel Assistent

Hoi,

Klantgericht, klantvriendelijk, goed met cijfers, goed dingen uit kunnen leggen, je blijft rustig, laat je niet snel gek maken, geduldig zijn allemaal eigenschappen die ik vaak hoorde van mijn collega's. Deze eigenschappen zet ik ook graag in om jou te ondersteunen in jouw bedrijf.

Heb je geen slechte eigenschappen? O jazeker wel. Ik ben verschrikkelijk onzeker (vooral nu als ondernemer), de meeste ondernemers zullen dit herkennen. Ik kom voor anderen als een rustig en geduldig persoon over, maar zo zie ik mezelf niet altijd. Vooral bij mijn kinderen kan ik wel eens wat ongeduldig zijn, sorry lieverds.

Ik ben Mandy, geboren in 1988 in Gorinchem waar ik nu ook weer woon. Ik woon hier samen met mijn vriend Lourens en onze kinderen Jesse (2010) en Sanne (2018). Binnenkort meer over mijn leven als moeder en ondernemer op mijn persoonlijke blog (volgt nog).

Iedereen heeft zijn reden om voor zichzelf te beginnen en ik natuurlijk ook. Uiteraard ook voor de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wil, om er zo ook voor mijn kinderen te zijn. Maar vooral omdat ik wil groeien als persoon en op zakelijk gebied. Ik stond stil en daar moest verandering in komen. Ik wil meer, veel meer en ik wil afwisseling.

Heb jij ook het gevoel stil te staan? En wil jij net zoals ik groeien als persoon en zakelijk? Samen sta je sterker toch? Ik wil jou niet alleen ondersteunen, maar ook van elkaar leren. Gaan wij samen onze successen vieren?

Mandy

Mandy
20190703_134228